miércoles, 23 de marzo de 2011

Cèl·lules

Sabeu què es això??


Jo vos ho diré, és la cèl·lula del càncer, la malaltia què avui està causant moltes morts al món.
L'altre dia s'em va ocórrer buscar informació d'aquest tema i vaig trobar una pàgina molt interessant què deia el següent:  <<El càncer s'origina de cèl·lules normals en el cos. Les cèl·lules es multipliquen quan el cos les necessita i moren quan el cos ja no les necessita. El càncer pareix ocórrer quan el creixement de les cèl·lules en el cos està fora de control i estes es dividixen massa ràpid. Igualment, pot ocórrer quan les cèl·lules olviden com morir>>
 Ací vos deixe més imatges d'alguns dels diferents tipus de càncer: 
De càncer de pulmó:



De mama: 
De pròstata:

I d'úter:

martes, 1 de marzo de 2011

BULIMIA I ANOREXIA


Avui comence l'entrada amb un nou problema, a l’igual que abans amb la publicitat masclista, amb la bulímia i la anorèxia.

La imatge primera és un fotomuntatge on es veu clarament com són aquestes malalties, la segona és real. El fotomuntatge reflecteix el que passa quan una persona bulímica o anorèxica es mira a l'espill, nosaltres des de fora, vegem una xica molt prima i ella es veu com una obesa, es a dir, grossa. La segona es tracta d'una xica, que posa anorèxica per a un famós fotògraf, en la fotografia podeu veure com aquesta malaltia deixa a una persona en els mateixos ossos, sense masa corporal.
L’anorèxia i la bulímia són dues malalties que sofreix molta gent, homes i dónes, com per exemple les models que a causa del canon de perfecció tracten de millorar de forma roiníssima.