miércoles, 23 de marzo de 2011

Cèl·lules

Sabeu què es això??


Jo vos ho diré, és la cèl·lula del càncer, la malaltia què avui està causant moltes morts al món.
L'altre dia s'em va ocórrer buscar informació d'aquest tema i vaig trobar una pàgina molt interessant què deia el següent:  <<El càncer s'origina de cèl·lules normals en el cos. Les cèl·lules es multipliquen quan el cos les necessita i moren quan el cos ja no les necessita. El càncer pareix ocórrer quan el creixement de les cèl·lules en el cos està fora de control i estes es dividixen massa ràpid. Igualment, pot ocórrer quan les cèl·lules olviden com morir>>
 Ací vos deixe més imatges d'alguns dels diferents tipus de càncer: 
De càncer de pulmó:



De mama: 
De pròstata:

I d'úter:

4 comentarios:

  1. La veritat es que és una malaltita que cada dia diagnostiquen molts casos mundialment, pense que deberien de treballar més en intentar trobar una vacuna com la del càncer del coll de l'uter però per a tot el cos, també hi ha que dir, que hi ha metges que estan trebajant molt per açò.

    ResponderEliminar
  2. (Gràcies Gemma!!) Jo espere que troben la cura prompte, perquè així haurien moltes menys morts. Hi hauriem que donar les gràcies a tots els que estàn trebajant per a fer-ho possible!!

    ResponderEliminar
  3. Como decís, el cáncer es causante cada vez de más muertes a escala mundial, pero sus prevenciones también son más conocidas. Por ejemplo, en el cáncer de púlmon para su prevención hay que evitar fumar y exposiciones frecuentes a algunos compuestos en el aire que son cancerígenos. En el caso del cáncer de mama sus casos no se conocen todavía y por tanto, tampoco se conocen sus prevenciones, igualmente en el caso del cáncer de próstata. Sobre el cáncer de cuello de útero hay que evitar relacciones sexuales a temprana edad y con diferentes individuos. Espero haber aportado información sobre este tema.

    ResponderEliminar
  4. Esperem què avancen les coses per a què la cura siga major!!

    ResponderEliminar